Εξοπλισμός εστίασης Θεσσαλονίκη

Εξοπλισμός εστίασης Θεσσαλονίκη

Εαν ανοίγετε κάποιο κατάστημα εστίασης στην Θεσσαλονίκη ή στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και της Β.Ελλάδας, τότε θα ψάξετε για μια εταιρεία εξοπλισμού εστίασης από τη Θεσσαλονίκη. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν αρκετές εταιρείες καλές, που δραστηριοπούνται στον συγκεκριμένο χώρο και θα σας βοηθήσουν ώστε να κάνετε τις καλύτερες δυνατές επιλογές ανάλογα με το κατάστημά σας, την τοποθεσία, τα τετραγωνικά,κτλ.

Εαν ανοίγετε ένα καφέ-μπαρ-αναψυκτήριο τότε θα αναζητήσετε για εξοπλισμό καφέ αλλά και καινοτόμα προϊόντα εστίασης όπως π.χ. το Bubble Tea που είναι ένα ρόφημα που περιλαμβάνει τσάι φρέσκο, σιρόπια φρούτων και φρουτένιες πέρλες που σκάνε στο στόμα όταν πίνουμε το ρόφημα.

Υπάρχουν γενικά πολλά καινοτόμα προϊόντα ώστε να εισάγετε στο κατάστημά σας. Μια εταιρεία εξοπλισμού εστίασης που παράγει και εμπορεύετε καινοτόμα προϊόντα εστίασης είναι η FrozenBAR. Στην συγκεκριμένη εταιρεία μπορείτε να βρείτε τα καταπληκτικά βαφλάκια, το καινοτόμο και πατενταρισμένο Choco Kebab, το μοναδικό παγωτό σε ρολλά, Roll Ice Cream, παγωτομηχανές για παγωτό μηχανής(χωνάκι), εξοπλισμό παγωτού, βιτρίνες παγωτού,κ.ο.κ.

Ο εξοπλισμός εστίασης της FrozenBAR επεκτείνεται σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από μικρό σνακ εξοπλισμό(κρεπιέρες,βαφλιέρες,κτλ) μέχρι ολόκληρο εξοπλισμό για παγωτατζίδικα και frozen yogurt καταστήματα.

Εαν θέλετε να επεκταθείτε στο κομμάτι του παγωτού, τότε θα πρέπει να δείτε τις παγωτομηχανές της εταιρείας. Όλες έιναι με 2+1 γεύσεις κατάλληλες τόσο για παγωτό μηχανής(soft ice) όσο και για frozen yogurt.

Ο εξοπλισμός καταστημάτων της FrozenBAR έρχεται με εγγύηση άψογης λειτουργίας. Επίσης ειδικά καταρτισμένο προσωπικό θα σας δείξει όλες τις λειτουργίες των προϊόντων. Τέλος, τα περισσότερα προϊόντα έρχονται μαζί με διαφημιστικά banner και ολοκληρωμένο media kit.

Για εξοπλισμό εστίασης στην Θεσσαλονίκη, σας προτείνουμε ανεπιφύλαχτα την εταιρεία FrozenBAR. Μπορείτε να επισκευτείτε τα κεντρικά της γραφεία στην οδό Κουντουριώτη 56, πίσω από ΚΤΕΛ Χαλκιδικής(περιοχή ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ).